Orion

Agenda

Customer Advisory Panel

When: 2:00pm – 4:00pm, Thursday, 20 September 2018

- Where: Boardroom meeting room Orion 565 Wairakei Road
- Attendees: Caroline Shone, CEO Community Energy Action; Simon Templeton, CEO Age Concern; Tim Baker, Burwood and Coastal Community Board; Leeann Watson, CEO, Canterbury Employers' Chamber of Commerce; Pat McEvedy, Selwyn District Councillor and farmer; Harry Gates, Orion Master's Energy Scholarship recipient; Danny Wilson, Acting GM Retail at Meridian; Michelle Sharp, CEO Kilmarnock

Orion: **Rob Jamieson**, CEO; **David Freeman-Greene**, GM Commercial; **Steve Macdonald**, GM Infrastructure; **Linda McGregor**, Communications and Engagement Manager; **Stephen Godfrey**, Energy Projects Manager; **Dayle Paris**, Regulatory Manager; **Jessalee MacLean** (*Minutes*)

- Apologies: Tania Wati, CEO of Mahaanui Kurataiao,
- **Objective:** To assist Orion to understand the diverse perspectives of its customers, their needs, issues and service requirements. This meeting the focus is on expectations of reliability.

When	What	Who
2:00pm	Arrival	
(5mins)		
2:05pm	Welcome and Introduction	Rob Jamieson
(5mins)		
2:10pm	Recap on last meeting and cover off Actions	David Freeman-Greene
(15mins)		
2.25pm	We listened and we're taking action	Linda McGregor
(20mins)	Temporary disconnections	
	Planned outages	
2:45pm	Preparing for the future, our thinking	Stephen Godfrey
(25mins)		
3:10pm	Coffee break	All
(10mins)		
3:20pm	Preparing for the future, your thoughts	Stephen Godfrey
(30mins)		
3:50pm	Wrap-up and close	Rob Jamieson
(5mins)		

