Orion

Agenda

Customer Advisory Panel

When: 2:00pm – 4:00pm, Wednesday, 17 July 2019

Where: Waimakariri Room – Board Room: Orion - 565 Wairakei Road

Attendees: Caroline Shone, CEO Community Energy Action; Simon Templeton, CEO Age Concern; Pat McEvedy, Selwyn District Councillor and farmer; Tania Wati, CEO of Mahaanui Kurataiao; Janetta Skiba, Director of Nursing / Education Coordinator at Rural Canterbury; Matthew Mark, CEO/City Missioner at Christchurch City Mission; Elizabeth Soal, CEO Irrigation NZ; Tim Baker, Burwood and Coastal Community Board; Michelle Sharp, CEO Kilmarnock; Michaela Blacklock, GM, Canterbury Employers' Chamber of Commerce; Geoff Ball, Managing Director, Hagley Windows and Doors

> *Orion*: **Rob Jamieson**, CEO; **Steve Macdonald**, GM Infrastructure; David Freeman-Greene, GM Commercial; **Linda McGregor**, External Engagement Lead; **Dayle Parris**, Regulatory Manager; **Paul Deavoll**, GM Customer and Stakeholder; **Charles Lake**, Control Systems Manager; **Jessalee MacLean** (*Minutes*)

- Apologies: Danny Wilson, Head of Operations & Commercial at Meridian; Narottam Royal, UC Student
- **Objective:** To assist Orion to understand the diverse perspectives of its customers, their needs, issues and service requirements. This meeting the focus is on Orion's fit for the future.

When	What	Who
2:00pm	Arrival	
2:05pm	Welcome and Introduction to a new member	Linda McGregor
2:10pm	Cover off actions from the previous meeting	Linda McGregor
(5mins)		
2.15pm	What's top of mind for Orion right now?	Steve Macdonald
(20mins)	 Winter and what it means for us 	David Freeman-Greene
	– CPP to DPP	Linda McGregor
	 Tree trimming campaign 	
2:35pm	Tree regulation review	Steve Macdonald
(25mins)		
3:00pm	Coffee break	All
(20mins)		
3:20pm	Planned power outages: what's your preference?	Dayle Parris
(15mins)		
3:35pm	The big EV question	Charles Lake
(15mins)		
3:50pm	Heads-up on the next meeting discussion	Steve Macdonald
(5 mins)		
4:00pm	Wrap-up and close	Rob Jamieson
(5mins)		